Butikksjef Tina Gullikstad Klokkervold. Foto: Svend Agne Strømmevold

Bytter navn fra Buddy til Ringo

RS Servicenter

I morgen torsdag bytter Buddy Leker Røros navn til Ringo, og blir en del av Ringo-kjeden: – Dette har jeg ventet på i tre år, sier butikksjef Tina Gullikstad Klokkervold.

Allerede i 2019 da Tina startet i jobben på Buddy leker, ønsket hun å gå inn i kjeden, og nå er det endelig tid for en frisk start med et nytt navn.

Butikken har også nylig fått nye lokaler i kjelleren på Domus-senteret, like ved siden av lekearealet og stellerommet på senteret.

– Det blir litt forskjeller, ikke så mye for kundene, men for oss om driver det, sier Gullikstad Klokkervold, som håper mange kommer innom på åpningsdagen.

– Vi får mye mer hjelp til markedsføring fra nå av, siden Ringo både har reklamer på TV og nettside, og det har vi manglet på Buddy, forklarer Tina og sier at de nå vil være del av et større system, og at det vil gjøre det enklere å være bedre organisert. I tillegg vil det nå bli enklere å nå ut til kundene via reklamer, flyveblader og nettsider.

Gullikstad Klokkervold sier at hun tror det vil bli en enklere hverdag når butikken blir del av kjeden.

– Jeg har ventet på det i tre år, så nå gleder jeg meg, sier Tina, – Begge vi som jobber her fast begynte i 2019, og helt siden da har vi mast på å få mer markedsføring , og nå, endelig kan vi fortsette i en ny kjede i et nytt senter.