Markedsansvarlig for VM i hundekjøring

Norges Hundekjørerforbund og Femundløpet AS har i samarbeid ansatt en markedsansvarlig med fokus på å styrke promoteringen og samarbeidet med partnere fram mot VM i hundekjøring på Røros 09.-15. februar 2025.

Robert Rudsar (47) har en imponerende karriere innen salg og relasjonsbygging og har opparbeidet seg et stort nettverk gjennom mange år. Han kommer nå fra stillingen som Key Account Manager hos Robert Bosch AS. – Rudsar sier at tiden i Bosch har vært en lærerik og fin reise med utrolig mange gode kunder og kollegaer, men når denne forespørselen kom fra Femundløpet AS så kunne han ikke si nei. Han gleder seg stort til å ta fatt på jobben. Hundesporten vil nå få glede av hans kompetanse innen nettverksbygging og marked.

VM vil kunne være starten på en videreutvikling av både hundesporten generelt og Femundløpet spesielt. Når Rusar starter opp 15. august 2024 skal han også jobbe med ideutvikling av mulige nye konsepter for Femundløpet og hvordan vi skal tilrettelegge for gode opplevelser for våre samarbeidspartnere, både nåværende og nye.

VM i hundekjøring

Robert Rudsar understreker at arbeidet fram mot et samlet VM for alle hundekjøringens grener på snø blir ekstra spennende. Det å samle de ulike hundekjørergrenene på snø i et felles VM er ny og upløyd mark, både sportslig og markedsmessig.

Samarbeidet med Norges Hundekjørerforbund og VM-komiteen blir viktig for å gi hele sporten et skikkelig løft, sier Robert Rudsar.

Lokalt engasjement viktig

Rudsar løfter fram det lokale engasjementet han har sett i regionen over flere år og ser nå fram til å bidra i den fantastiske gjengen med frivillige rundt i regionen. Robert Rudsar er tydelig på at han tar av seg hatten for alle de som stiller opp år etter år, skoler, foreninger og enkeltpersoner. 

– Det er dette engasjementet vi nå skal bruke for å skape et fantastisk VM på Røros noen hektiske dager 09.- 15.02.25, sier Robert Rudsar.

– Med Rudsar på laget, har vi styrket staben med mål om at VM 2025 og Femundløpet vil bli en spektakulær suksess, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll.