Ny sjef på Galåvolden

Rune Krogh tok over som daglig leder ved Gålåvolden gård 1. juni. Før dette har han lang fartstid i bedriften, og kjenner alle roller som er å fylle der. Han styrer nå over virksomheter i industriområdet i Havsjøveien og på Galåvolden gård.

Rune Krogh intervjuet av Tore Østby

Rune Krogh har tatt over som daglig leder ved Gålåvolden gård. Han styrer da over virksomheter i industriområdet Havsjøveien og på Galåvolden gård. Det er stor næringsaktivitet på og rundt Galåvolden gård.

50 konkurranser på sju dager

Femti verdensmestertitler står på spill i løpet av 7 dager, når VM i hundekjøring alle grener arrangeres på Røros i februar neste år. Det går trolig mot den største hundesamlingen på Røros noen gang. Mesterskapet starter 9. februar og varer til 15 februar i 2025. Uka etter det Rørosmartnan, og uka etter det starter ski-VM i Trondheim.

Til ski-VM er det engasjert en stor stab. VM i hundesport har en ansatt, og det er Jon Anders Kokkvoll.

Jon Anders Kokkvoll intervjuet av Tore Østby

Økning i lokalmatsalget

Hittil i år har det vært en økning på 6% i salget av Trøndersk lokalmat i Coop Midt-Norges butikker. Folks interesse for lokalprodusert mat gir etter hvert den Midt-Norske matvaregiganten gode inntekter. Kvarteig tror veksten vil fortsette. Coop har laget en egen guide til lokalmat i Trøndelag på sine nettsider.

– Lokalmataktørene opplever gode tider, kort tid etter at pandemien førte til stor pessimisme i bransjen, sier kategoriansvarlig for lokalmat i Coop Midt-Norge, Kjetil Kvarteig.

Kjetil Kvarteig intervjuet av Tore Østby