Bergstadens Hotel. Foto: Svend Agne Strømmevold

Tradisjonsrik martnan på Bergstadens

På Bergstadens Hotel er mye nytt, og hele første-etasjen har fått et gedigent ansiktsløft, men under martnasuka fylles hotellet så vel som Skanckebua med velkjente toner og tradisjoner.

Etter flere år uten martnan, er det mange som gleder seg til årets markedsuke, og da gjøres det mye for å få folket inn i den gode gamle martnasstemninga igjen. I år har ikke hotellet lenger bar i kjelleren, men benytter arealene i første-etasjen bedre enn de har gjort før.

Hotelldirektør Kenneth Ericson forteller at det er en tradisjonsrik martnan på hotellet.

– Her på hotellet skal det være liv og røre hele tiden, og det er velkjent livemusikk fra Bobby og Kurt, som har spilt her fast i over 30 år, i tillegg har vi DJ Janus, som spiller fra elleve og utover, og han er en dreven DJ som kjenner martnan godt og vet hvilken musikk folket vil ha, sier Ericson, og forklarer at for hans egen del kommer martnas-stemninga når han hører stemmen til Bobby komme fra baren.

I tillegg til underholdningen serverer hotellrestauranten à la carte-meny både til middag og til lunsj, og det er mulig å sitte i restauranten og kose seg med noe å drikke til klokken 24.00 I tillegg blir vinbaren i hallen benyttet som bar gjennom martnasuka.

Også på Skanckebua er det et tradisjonsrikt program.

– Der får du mye av det vi kjenner godt fra før, så da blir det selvsagt Don´t Panic og Don Angus. Det er livemusikk morgen og kveld, sier Ericson.