Johanne Stensaas. Foto: Svend Agne Strømmevold

Stensaas Reinsdyrslakteri nominert til «årets kjøttprodukt»

En jury har smakt seg gjennom til sammen over 100 innsendte produkt, og kåret finalister i ni kategorier. Stensaas Reinsdyrslakteri er blant finalistene som er nominert i kategorien “Årets kjøttprodukt”.

Pressemelding fra “Oi! Trøndersk Mat og Drikke”

Det kåres en vinner i hver kategori, som offentliggjøres 2. aug under Matseminaret.

Dette er finalistene i kategorien årets kjøttprodukt:

  • Elset gård fra Trondheims Matperler, Fenalår av Kasjmirgeit
  • Stensaas Reinsdyrslakteri, Røros, Reinsdyr Souvas
  • Halsan Kjøtt, Levanger, Kaffecoppa.

-Trøndersk Matfestival er Norges ledende lokalmatfestival som samler 170 utstillere. Samtidig arrangerer Oi! Trøndersk Mat og Drikke Bryggerifestivalen i Trondheim, der over 30 bryggeri kommer, og 360 ulike brygg å smake på. Vi har et fyrverkeri av et publikum som gleder seg til å møte de kunnskapsrike og dyktige produsentene med mat og drikke fra vår region, sier festivalleder for Trøndersk Matfestival Brit Melting.