En jury har smakt seg gjennom til sammen over 100 innsendte produkt, og kåret finalister i ni kategorier. Stensaas Reinsdyrslakteri er blant finalistene som er nominert i kategorien “Årets kjøttprodukt”.
Pressemelding fra “Oi! Trøndersk Mat og Drikke”
Det kåres en vinner i hver kategori, som offentliggjøres 2. aug under Matseminaret.
Dette er finalistene i kategorien årets kjøttprodukt:
- Elset gård fra Trondheims Matperler, Fenalår av Kasjmirgeit
- Stensaas Reinsdyrslakteri, Røros, Reinsdyr Souvas
- Halsan Kjøtt, Levanger, Kaffecoppa.
-Trøndersk Matfestival er Norges ledende lokalmatfestival som samler 170 utstillere. Samtidig arrangerer Oi! Trøndersk Mat og Drikke Bryggerifestivalen i Trondheim, der over 30 bryggeri kommer, og 360 ulike brygg å smake på. Vi har et fyrverkeri av et publikum som gleder seg til å møte de kunnskapsrike og dyktige produsentene med mat og drikke fra vår region, sier festivalleder for Trøndersk Matfestival Brit Melting.