Butikksjef Terje Grinde inviterer til ryddesalg ved Prix fra torsdag til lørdag

Ryddesalg hos Prix Røros før butikken stenges 12. mars

Pressemelding fra Coop Midt-Norge

Etter 18 år med butikkdrift stenger Coop Prix Røros dørene for godt lørdag 12. mars. Nå retter butikksjef Terje Grinde og de ansatte alt fokus inn mot åpningen av ny Extra-butikk i Gjøsvika.
-Det er selvsagt litt vemodig å stenge butikken, men mest av alt gleder vi oss enormt til å åpne Extra Røros 24. mars. Det kommer til å bli bergstadens flotteste dagligvarebutikk, sier Terje Grinde, som ser frem til å bytte fra gul til rød arbeidsuniform.
Fra torsdag til lørdag blir det ryddesalg ved Prix Røros, der mesteparten av varene blir nedpriset.

– Vi ønsker å flytte over minst mulig varer fra Prix til andre butikker, derfor priser vi ned de fleste varene med 20 prosent. Unntakene er alkohol, tobakk, aviser, bøker, ukeblad, småvarer, brød og kaker. Vi håper kundene kan hjelpe oss med å tømme butikken, her blir mulig å sikre seg billige varer, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.
Alle de ansatte ved Prix Røros blir med over til nye Extra Røros.

– Innredningsarbeidet er allerede i gang, men fra neste uke av trenger vi alle mann på dekk. Da har vi ikke kapasitet til å holde Prix-butikken åpen. Vi har sjelden gledet oss så mye til en butikkåpning som Extra Røros 24. mars, sier Vik-Mo.

Coop Midt-Norge har samtidig planer om å leie ut Prix-bygget.

– Det er store muligheter for å utvikle Prix-tomta, men foreløpig tenker vi å leie ut bygget fra våren av. Flere har allerede meldt seg som interesserte. Det er en attraktiv tomt med stort potensial, men vi har det ikke travelt med å lande hva den skal brukes til i fremtiden, sier Vik-Mo.