Frost pusser opp. Foto: Svend Agne Strømmevold

Pusser opp for en million

Frost Herre pusser opp lokalene. Rikke Lolk Norvik inviterer til åpningsfest i butikken over helga.

Butikksjef Rikke Lolk Norvik lover at alt skal gjøres om og byttes ut. Det eneste hun har tatt vare på er ett stativ. Over helga er det klart for nyåpning, og det feires med åpningsfest og noe å bite i.

Alt blir nytt

– Vi har jo hatt en veldig koselig og flott butikk, og mange synes det er noe spesielt med lokalet her. Det er lavt under taket, vi har tømmervegger, og vi har hatt litt sånn sære innredninger som har gjort det litt spesielt. Grunnen til at vi pusser opp nå er fordi mange av stativene begynner å bli skrantne. Vi har pleid å ha egne innredninger til egne merker, noe som vi går litt bort ifra nå, og da må vi ha ny innredning. Vi ønsker å få en rød tråd gjennom hele Frost, forklarer Rikke.

Miljøfokus

Rikke satser på at det blir et kjempeløft for butikken.

– Vi pusser opp for en million nå, så hvis det ikke blir et løft så vet ikke jeg, ler Lolk Norvik.

Nå blir det nye innredninger, og i en slik omfattende oppussingsprosess er det ofte mye som må kastes, men Rikke Lolk Norvik har passet på at alt blir gjort på en forsvarlig måte.

– Også er det artig at vi har fått solgt nesten all innredning. Jeg er jo opptatt av miljøet, selv om jeg driver klesbutikk. Så det at vi har klart å tømme butikken på den måten vi har gjort, og gitt nytt liv til gammelinnredning, det synes jeg er artig, sånn at vi kaster minimalt, avslutter Rikke.