Kristoffer, Svalstad, Magnus Strickert, Svein Jæger Hansen, Johanne Stensaas og Magne Strickert. Foto: Trond Einar Persen

Promoterer rein for hotell og restaurant på Norges varemesse Umami Arena på Lillestrøm 

Markedsutvalget for reinkjøtt promoterer rein for hotell og restaurant på Norges varemesse Umami Arena på Lillestrøm 

Markedsutvalget for reinkjøtt skal gi norsk reinkjøtt en plass på menyen og øke etterspørselen, sier leder av markedsutvalget John Anders Lifjell i en pressemelding.

Markedsutvalget og Innovasjon Norge inviterte reinkjøttbedrifter til å delta på en felles stand under profilen «Rein – Helten på vidda» Dette er en del av markedsutvalgets satsing mot storhusholdningsmarkedet, hotell, restaurant og catering.  

– Fire bedrifter takket ja til å delta. I tillegg har vi bygget opp en restaurant med 50 sitteplasser hvor besøkende på messen kan få en smak av rein. Restauranten betjenes av stjernekokker og ledes av Svein Jæger Hansen. De skal lage ulike retter basert på råvarene bedriftene har med seg, skrives i pressemeldingen. 

– Å delta på slike arrangementer er svært viktig og spennende, sier Johanne Stensaas i Stensaas reinsdyrslakteri. Dette er en fantastisk mulighet til å fremme reinkjøtt generelt samt gi bedriften nye kunder. 

Umami arena er den største arenaen for mat- og måltidsbransjen. Fra 14. – 17. februar 2023 foregår den største og viktigste møteplassen for mat- og måltidsbransjen på NOVA Spektrum i Lillestrøm. På UMAMI ARENA blir det tett mellom høydepunktene. Her møter du mange hundretalls utstillere – et stort mangfold av nasjonale og internasjonale virksomheter med alt fra store kjente merkevarer til små og lokale produkter. Hit kommer også en rekke næringslivstopper, politikere og flere statsråder. Her blir det kokkekamper og norgesmesterskap som viser faglig dyktighet og skaperglede i ulike grener.