Plantebonanza.

Plantebonanza på biblioteket

Pressemelding fra Røros bibliotek:

Endelig kan vi ha arrangement uten begrensinger i antall besøkende og avstand. Det gleder oss stort. Spesielt også fordi det ikke er hvilket som helst arrangement, for her blir det grønt! Plantebokforfatter og mannen bak instagramkontoen @articgardener, Anders Røyneberg, kommer til Røros bibliotek med foredraget: Plantebonanza med @articgardener

Foredraget passer for deg som lurer på hvordan du kan lykkes med grønne planter. Hvordan kan du skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor er det slik at planter har fått et så voldsomt oppsving? 
Dette og mere til vil Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener på Instagram, svare på. Han har skrevet bøkene Plantelykke og Plantebonanza.
På Instagram har han over 85 000 følgere fra hele verden som blir inspirert til å leve grønnere. 

Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 300 potteplanter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom. 
Tips til godt vårstell får du også! 
Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter på utgivelsene og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om plantepleie og få deres beste plantetips.


Om foredragsholderne:

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.
Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk.

Dette skjer: På Røros bibliotek torsdag 24. mars.

Facebook
Twitter
LinkedIn