Rikke Thun Neby og Poul Lysdal. Foto: Svend Agne Strømmevold

På flyttefot med Grillhuset

For tiden flyttes det og pusses opp i lokalene hvor Tufta Kro holdt hus for å gjøre klart for åpninga av Grillhuset Håndverk.  

Daglig leder og eier av Grillhuset Poul Lysdal og Rikke Thun Neby er i full gang med å gjøre klart til åpninga, og har fortsatt mye igjen å gjøre.

– Det blir veldig mye arbeid. Det kommer nytt kjøkken 16. juni, og vi håper vi kan åpne første uka i juli, forteller Poul.

– Rekker dere det da?

– Det blir spennende å se da, ler Rikke. 

– Vi overtok lokalet i desember. Vi har ikke gjort så veldig mye enda, så det er egentlig først nå vi setter i gang, forklarer Poul. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mye forberedelser og planleggingsarbeid må gjennomføres for å rekke åpninga. Foto: Svend Agne Strømmevold

Det nye Grillhuset skal satse på hverdagsmat og take away og vil basere seg på lokale råvarer.  De nye lokalene gir Grillhuset nye serveringsmuligheter.

– Det blir nok mer liv her enn i gata, for i gata kan det være ganske stille. På grillhuset i gata er vi stort sett fullbooket i sesongen, men her er det bare å droppe innom, sier Poul.

– Så håper vi å få til en fin uteplass her, også må dere ta dere en tur på åpninga og få dere noen danske smørbrød og litt snaps og øl, avslutter Rikke.