Ordfører Isak V. Busch FOTO: Anita Sivertsgård

Ordførerens svar til Elvine

I går skrev Elvine Claussen et brev til ordfører Isak Busch om hennes engasjement ved Frivilligsentralen. Isak har svart Elvine på de tankene hun hadde.

Hei, Elvine!

Så flott at du engasjerer deg i dette arbeidet gjennom frivillighetssentralen!

Det trengs at folk stiller opp for hverandre. Det du forteller om at en innbygger har sittet uten mat i flere dager er ille, og ikke sånn det skal være i kommunen vår. Alle som har behov for hjelp skal få hjelp. Du kan be henne sende meg en henvendelse direkte om hun vil, så skal jeg videreformidle det til de ansvarlige i kommunen.

Jeg vet det finnes mange ensomme eldre i kommunen vår, og jeg kommer til å følge din oppfordring om å gå ut og minne folk på å ta seg tid til hverandre og å bry seg.

Det er en viktig påminnelse i denne tiden tror jeg.

Takk igjen for henvendelsen din – jeg setter stor pris på det.

Med hilsen Isak

Les Elvines brev her: 

Kjære ordfører