Vinterfestspill i Bergstaden og Ren Røros Frontal inngår et langsiktig samarbeid om kommunikasjon. F.v. Kari Kluge, adm. sekretær i Vinterfestspill, Øyvind Gimse, kunstnerisk leder, Linda C. Herud, Bjørn Nessjø, daglig leder i Vinterfestspill, Lars Geithe, Sigrid M. Jansen, daglig leder i Ren Røros Frontal, Shervin Danai og Andrew J. Boothman.

Nytt samspill mellom Vinterfestspill i Bergstaden og Ren Røros Frontal

Pressemelding fra Vinterfestspill i Bergstaden og Ren Røros Frontal:

Vinterfestspill i Bergstaden starter et kommunikasjonssamarbeid med Ren Røros Frontal. 

I 20 år har Vinterfestspill beriket Bergstaden med kammermusikk og konserter av stor variasjon. Tusenvis av publikummere har kommet til Røros for å møtes til gode musikkopplevelser på et unikt sted i den femte årstid. 

Nå ser Vinterfestspill framover mot de neste årene, og Ren Røros Frontal blir en langsiktig samarbeidspartner. For Vinterfestspill i Bergstaden skal Frontal levere ulike tjenester på kommunikasjon, som profilarbeid og løpende lanserings- og markedsmateriell. 

Daglig leder i Vinterfestspill i Bergstaden, Bjørn Nessjø, ønsker å være enda mer treffsikker i kommunikasjonen med publikum. 

-Det handler om hvordan vi snakker med publikum for å nå de på en god og effektiv måte. Vi vil gi best mulig informasjon og tilrettelegge godt både for våre eksisterende og nye målgrupper.

Nessjø presiserer også at det er viktig for Vinterfestspill å engasjere et Røros-firma. 

-Vårt samfunnsoppdrag handler mye om å være til for Røros, og det å kjøpe tjenester av bedrifter her, er med på å bygge samfunnet. Når Røros E-verk nå har valgt å bli Ren Røros, skyldes det at noen har tanker om hvem de er og hva de skal være – som handler om mer enn å selge strøm. Vi kjenner oss igjen i de tankene og hva vi også kan tilføre fellesskapet. At Ren Røros Frontal er i endring og vekst fører til ny energi og lyst som vi kan dra nytte av.

Daglig leder i Ren Røros Frontal, Sigrid M. Jansen, skryter av det Vinterfestspill har bygget opp i løpet av de siste 20 årene. 

-Vinterfestspill i Bergstaden er et fantastisk arrangement, og det er med stor ydmykhet vi nå tar på oss dette arbeidet. Sammen skal vi nå ta tak i kjernen av det som er merkevaren, og bygge og kommunisere det videre.


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn