Nytt kulturtilbud i Sangerhuset

Torbjørn Maaø. Foto: Tove Østby

Torbjørn Maaø ønsker å få til et nytt kulturtilbud i Sangerhuset. Fredag 13. september arrangerer han konsert med Thomas Brøndbo i Sangerhuset. Maaø håper på fullt hus slik at han kan investere overskudd i flere konserter.

Torbjørn Maaø er klar til å arrangere konsert i Sangerhuset.

Torbjørn har vært på konserter i Sangerhuset tidligere.

-Det var fryktelig trivelig, veldig fint lokale for små og mellomstore konserter. Synes egentlig at det er litt synd at det ikke var flere konserter der. Gjerne pop-konserter eller litt sånn populærmusikk. Det er veldig mye flott kultur på Røros, det er mye som skjer. Det er kanskje ikke så mye pop. Så det var et hull jeg kunne dekke da, sier Torbjørn.

Kommer det mange på Brøndbo-konserten kan det bli flere konserter i Sangerhuset.

-Det er det jeg har tenkt da. Det er vil jo være en sånn liten hobby for min del. Jeg er fryktelig glad i musikk. Livemusikk. Dersom jeg greier å fylle Sangerhuset nå så skal jeg investere overskuddet i å få hit andre artister, tenkte jeg, sier Torbjørn. Han legger til at billettsalget til Brøndbo-konserten allerede er i gang.