Spennende gjester i lunsjradioen i dag. Fotomontasje: Tore Østby

Lars, Elisabeth og Isak i lunsjradioen

Stortingsrepresentant Lars Haltbrekken, ordfører i Leka Elisabeth Helmersen og Rørosordfører Isak V. Busch er blant gjestene i dagens utgave av lunsjradioen på Radio Trøndelag. Rørosnytt er på lufta med lunsjradio på Radio Trøndelag hver tirsdag og hver torsdag.

Det er inngått en samarbeidsavtale mellom Rørosnytt og Radio Trøndelag, og lunsjradio hver tirsdag og torsdag er en del av dette samarbeidet. Sendinga starter 10.00 og varer til 13.00. I lunsjradioen blir det innslag fra hele Trøndelag, og sendinga kan høres på DAB. Det er også mulig å lytte på nett på https://www.radiotrondelag.no.

– Det nye forslaget til nasjonal transportplan for Norge kan medføre et tilbakeslag for Rørosbanen. Isak V. Busch stiller med forklaring på hvorfor, og lover politisk kamp. Lars Haltbrekken mener historiens dom vil være nådeløs, om Stortinget ikke støtter nytt forslag fra SV. Ordfører Elisabeth Helmersen jubler for befolkningsøkning, og møter nye innbyggere med rundstykker på ferjekaia. Vi leverer samfunnsorientert lunsjradio, sier programleder Tore Østby.