Tove Iren og Lillian fra Kalsa Gårdsbakeri. Foto: Svend Agne Strømmevold

Kåret til beste stand i Martnashallen

Blant alle utstillerne i Martnashallen var det Kalsa Gårdsbakeri som gikk av med prisen for beste stand.

Det deles ut to priser: Beste stand i Martnashallen Verket Røros og beste stand i «gata», Røros sentrum. Kåringen ble foretatt av en uavhengig jury bestående av juryleder Torbjørn Maaø, Bente Skjevdal og Bente Bakos.

Kalsa er et gårdsbakeri som ligger vakkert til på nordsida av Aursunden. Bakeriet baker tradisjonsbakst som Ingerlemse, Pjalt og Hyllkake etter gamle handverkstradisjoner.

– Det her er stort, og kom som en overraskelse, spesielt med tanke på hvor mange fine boder det er, sier Tove Iren Gløtheim Ryttervoll, – Jeg er rørt, glad og takknemlig.

Kriterier for beste stand som en uavhengig jury på tre personer har jobbet etter er:

1. Standens utforming. Utstilling, presentasjon, framheving, harmoni mellom produkt og øvrig materialbruk og formgiving av stand. 

2. Orden og renhold, miljø og ressursbruk 

3. Personalets opptreden og kundebehandling.

[metaslider id=»177189″]