Astrid Reistad og May Stine Lien. Foto: Svend Agne Strømmevold

Kåret til beste butikk for andre år på rad

RS Servicenter

Princess Røros er for andre år på rad kåret til årets faghandelbutikk i Coop Midt-Norge.

Omkring 2000 ansatte samlet seg i Trondheim i helgen for å overvære utdelingen av premier til årets beste prestasjoner. Butikkmedarbeider May Stine Lien mottok pokal, blomster, diplom og gavesjekk for butikken.

Ikke forventet

Daglig leder, Astrid Reistad, forventet ikke å vinne igjen i år.

– Det er stas å vinne to år på rad. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd at vi skulle få til, sier Reistad, – Prisen går på måloppnåelse, på budsjett, arbeidsmiljø, og det går generelt på hvordan butikken driftes. Det er en anerkjennelse på at det vi gjør sammen er riktig.

På Princess er det for tiden fire ansatte, og Reistad presiserer at prisen går til alle som jobber i butikken.

– Det her er et team-arbeid, så det er til alle. Jeg er kjempeheldig som har så fine folk å jobbe med, konstaterer Reistad.

En inspirasjon til å fortsette

Butikken skal flyttes opp i 2. etasje på Domus-senteret, og Astrid håper at den nye butikken skal stå klar til julesesongen.

– Vi er kjempeheldig som har så hyggelige kunder som bruker oss. De velger å bruke oss, og uten kundene våre hadde vi heller ikke hatt noen priser eller noenting, sier Reistad.

– Dere hadde ikke forventet å vinne igjen?

– Jeg syntes det var artig å bli nominert, men vi forventet overhodet ikke å vinne, forklarer Astrid, – Jeg synes det er godt gjort å vinne når vi har holdt til i det som har vært som en byggeplass store deler av året. 

Astrid forteller at prisen inspirerer til å jobbe enda hardere og mer målbevisst.

– Det er klart det her blir en inspirasjon til å fortsette med det vi gjør, og det viktigste for oss vil uansett være å ha det hyggelig på jobb, avslutter Reistad.

RS Servicenter