Bilde fra Jul på Røros i 2020. Foto: Tove Østby

Julemarked Røros – fra fire til 12 dager i 2021

Pressemelding fra Julemarked Røros:

Julemarked Røros ble avlyst i 2020 på grunn av pandemien, derfor gleder vi oss ekstra til årets julemarked! Arrangementet har bidratt sterkt til å sette julestaden Røros på kartet, og svært mange ønsker å oppleve den nostalgiske julestemningen vi har på Røros i hele desember.

Pandemien har rammet handels- og reiselivsbransjen hardt, og en lengre arrangementsperiode gir mulighet for økt verdiskaping for lokalt næringsliv samtidig som flere får muligheten til å oppleve julemarkedet.

Julemarked Røros er en solid merkevare som må forvaltes og utvikles, og vi vil fortsette å forsterke og fremheve den ekte og naturlige julestemningen i julestaden Røros.

En forlengelse av arrangementsperioden fra fire til tolv dager er ressurskrevende, og de økonomiske rammene blir sterkt utfordret. Et godt og tett samarbeid med næringen er helt avgjørende for å få dette i havn, og det er derfor ekstra gledelig at Coop Midt-Norge viser samfunnsansvar og går inn med en betydelig støtte. Viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge SA, Bjørn Vik-Mo, sier at han er glad for at Coop kan bidra til Julemarked Røros 2021:

Julemarked Røros har stor betydning for næringslivet og for folk som bor på Røros. År for år har vi sett den positive utviklingen til Julemarked Røros, som en virkelig populær og etterspurt juledestinasjon. Det er en glede for Coop Midt-Norge å få bidra til å utvikle dette videre, og vi oppfordrer alle andre næringsdrivende å gjøre det samme.

Julemarked Røros 2021 vil bli arrangert 1. til 12. desember 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn