John Kasper Bøhn. Foto: Svend Agne Strømmevold.

John Kasper er årets ansatte på REMA 1000 Røros

Under en samling av Rema-folk fra hele Midt-Norge i Trondheim lørdag kveld, ble John Kasper (22) kåret til årets ansatte i Rema 1000 Røros.

Det som begynte som en sommerjobb for tre år siden har blitt en fast arbeidsplass for John Kasper Bøhn, som nå har blitt hedret for sin innsats.

Kom som en overraskelse

John Kasper forteller at alle ansatte på Rema gjør en god jobb, og at det like gjerne kunne vært noen andre som fikk anerkjennelsen.

– Det kom som en overraskelse, sier John Kasper, – Det er veldig artig og en god bekreftelse på det man gjør, også får en jo lyst til å fortsette og prøve å gjøre det lille ekstra for at alle skal være fornøyd.

John Kasper forklarer at det egentlig heter årets markedsfører.

– Jeg tror ikke det har så mye med markedsføring i seg selv å gjøre, for jeg er ikke den som legger ut mest på Instagram og Facebook. Det er kanskje det at en markedsfører bedriften på en god måte i møte med kunder, sier John Kasper.

Godt arbeidsmiljø

Bøhn trekker fram kjøpmann Nils Martin Tidemann som en inspirator for de ansatte i butikken.

– Det er et veldig bra arbeidsmiljø, og Nils Martin er helt fantastisk forbilde vil jeg si. Det er et motto i REMA 1000 at kunden er vår øverste sjef, og det er han veldig opptatt av, sier John Kasper, og tilføyer, – Jeg tror ikke jeg kunne hatt noe bedre sjef enn han nei.

RS Servicenter