Osloveien 38. Arkivfoto. Foto: Iver Waldahl Lillegjære

Isola Holding AS har inngått avtale om salg av eiendommen i Osloveien 38 på Røros

Pressemelding Isola Holding AS og Gjøsvika AS:

Isola Holding AS har inngått avtale om salg av Osloveien 38 til Gjøsvika AS. Salget gjelder hele eiendommen inklusive bygg og omkringliggende tomt. Overtakelse av eiendommen blir 1. september 2021.

Isola har eid eiendommen siden ferdigstillelse i 2008. Bakgrunnen for salget er ønske om frigjøring av likviditet for å øke finansiell handlefrihet og muliggjøre investeringer og videre industriell utvikling i alle deler av Isola-konsernet.

Isola Holding AS eier også vindus – og dørprodusenten Røros Dører og Vinduer AS. Selskapets produksjonsaktivitet foregår i Osloveien 38 på Røros og vil ikke bli berørt av ovennevnte transaksjon. Selskapet har inngått en langsiktig leieavtale med ny eier av bygget (Gjøsvika AS) med opsjon om forlengelse.

Isola er svært fornøyd med løsningen og at vi har funnet en lokal aktør som kjøper av bygget. Videre utvikling av eiendommen krever lokal tilstedeværelse. Røros Dører og Vinduer er også tilfreds med at vi har funnet en lokal aktør som er opptatt av et langsiktig forhold til leietaker og en god dialog om fremtidig utvikling av lokalene for industriformål.

Gjøsvika AS, som eies 50/50% av Røros Vekst AS og Compenso Eiendom AS, med Henrik Raaden Slettum som styreleder ønsker med dette kjøpet å sikre lokalt eierskap på eiendommen og samtidig være en bidragsyter for å sikre utviklingen av fabrikken og de 77 arbeidsplassene som ligger på Røros.

Kjøpet av eiendommen vil også gi en større mulighet til å forskjønne og utvikle området ifht tilstøtende eiendom på den gamle Fias-tomten.

Gjøsvika AS ser frem til et godt samarbeid med Røros Dører og Vinduer AS i årene som kommer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn