Fem år i dag!

Foto: Galleri Galåen. På bilde Tove Østby, Tore Østby, Paul Uijting, Morten Homnes og Eirik Dalseg

Første juli 2014 ble Rørosnytt AS etablert. Dermed fikk Røros en av de første rene lokale nyhetsnettsidene i landet. Mange mente Rørosnytt ville bli en døgnflue, men nå har fem år gått, og det er lagt planer for mange år fremover.

Foto: Tove Østby

Vi i Rørosnytt står på for at alle skal få de viktigste nyhetene raskt og nøyaktig hver dag hele døgnet. Vi vil speile Røros alle dager uansett vær, slik Doktortjønna speiler skogen og Egga når vannet ligger blikkstille. Vi vil vise Røros som det er, hverken bedre eller verre. Rørosnytt skal stille også de ubehagelige spørsmålene men aldri være ondsinnet.

Rørosnytt feirer femårsjubileet med en liten gave til nye abonnenter. Ut juli koster et månedsabonnement bare kr. 5,- Det er ingen bindingstid ut over den ene måneden.

Etableringen kom etter at Tove Østby hadde publisert lokale nyheter fra Røros på Facebooksiden Tove Østby tekst og bilde en periode. Etter hvert skiftet denne siden navn til Rørosnytt, og nettsiden rorosnytt.no ble etablert. Rørosnytt fikk rast mange følgere på Facebook, og nå på jubileumsdagen er antall følgere oppe i 13.414.

Alle i Rørosnytt har det samme gaveønske på jubileumsdagen: Mange flere abonnenter. Her finnes jubileumstilbudet