Styreleder og sanger i Røros Soul Children Tuva Rennemo Kjelsberg. Foto: Coop Midt-Norge SA

Coop med verdifull støtte til Røros Soul Children

Pressemelding Coop Midt-Norge SA:

Etter et år med lite konsertvirksomhet og bortfall av viktige inntektskroner var det en rørt og fornøyd korleder Hanne Hauge og styreleder Tuva Rennemo Kjelsberg som mottok 15.000 kroner fra Coop Midt-Norge.


– Vant fram blant over 1.500 nominerte

Senterleder ved Domus Røros, Henriette Dahl overrakte sjekken på 15.000 kroner til Røros Soul Children utenfor Domus på mandag.

For å finne ut hvorfor dette skjedde nå må vi tilbake til høsten 2020, da Coop Midt-Norge utlyste en konkurranse der man kunne nominere sitt lag eller forening til å vinne penger i en merkelig tid.

-Vi kjente på behovet for å gi støtte til de som mistet både aktivitetsgrunnlaget og økonomisk grunnlag. Slik ønsker vi å bidra til at tilbudet skal være like godt når hverdagen blir mer normal igjen som det var før, sier Henriette Dahl

Over 1500 forslag kom inn, og etter flere runder med gjennomgang sto man igjen med seks kandidater. Disse kunne alle som ønsket det stemme fram via Facebook. Røros Soul Children fikk enorm støtte, og kuppet 1.plassen, og mottar således hele 15.000 kroner fra handelsgiganten.

-Det har vært et merkelig år for alle, og de unge har stått i det på en fantastisk måte. At vi kan være med å gi en slik støtte til barn og unge er ekstra hyggelig nå. Vi håper dette kan bidra til et løft for koret og at de på sikt kan realisere ønsket om en kor-tur og en større konsert, sier Dahl.

Onsdag forrige uke fikk koret telefon fra Dahl med gladnyheten: Koret har vunnet 15.000 kroner!

Hauge ble svært overrasket da de fikk beskjeden fra Coop Midt-Norge om at de hadde vunnet. 

-Vi er veldig overrasket, men selvsagt også veldig glade for denne støtten! Dette er et viktig bidrag til koret etter et år med lite konserter. Samtidig ble det heller ikke noe av vår årlige martnaskafé i menighetshuset, så dette kommer ekstra godt med. Vi takker den som nominerte oss! avslutter hun.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn