Daglig leder ved Stensaas Reinsdyrslakteri , Johanne Stensaas, satser på god tradisjonell martnasstemning og hyggelige menneskemøter.
Stensaas Reinsdyrslakteri drives av den tredje generasjon Stensaas. Familiebedriften startet med reinhandel så smått rundt 1890, og siden da og frem til i dag har selskapet utviklet seg til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
– Det er en trivelig plass og det er viktig for oss å stå her og markedsføre oss og treffe både turister og lokalbefolkning på samme plass, så martnan er en super plass for oss å være på, fastslår Johanne.
Johanne forteller at de akkurat er ferdig med sesongens siste store slakt, og at de begynner å gjøre seg klar for den nye sesongen. Selv har Johanne jobbet under martnan i over ti år.
– Det er veldig god stemning generelt under martnan, også er det veldig artig å treffe på så mange trivelige folk, sier Stensaas.