+ Står foran en omfattende administrativ og politisk behandling

Henrik Slettum og Compenso Eiendom ønsker oppstartsmøte med Røros kommune om detaljregulering for Tollef Bredals vei 11 for å bygge leiligheter.

Formålet med detaljreguleringen er å legge til rette for bygging av inntil 23 leiligheter på toppen av dagens næringsbygg i Tollef Bredals vei 11. Leilighetene vil ha en variert størrelse fra 62 m2 til 137 m2. Slettum og Compenso Eiendom har hyret inn Norconsult avd. Os i Østerdalen som plankonsulent for utarbeidelse av reguleringsplanforslaget. 

– Leke – og uteoppholdsareal vil bli etablert på deler av takflaten på dagens næringsbygg. Parkering vil skje i en kombinasjon av utvendig parkering og innvendig parkering med boder i 2. etasjen i det opprinnelige industribygget, heter det i brevet til kommunen.

Planområdet er i gjeldende kommunedelplan for Røros avsatt til næringsformål og for å få klarsignal til bygging må planen godkjennes i planutvalg og kommunestyre og hos Trøndelag fylkeskommune.

Planene for å bygge leiligheter på toppen av gamle Røros Bruk har nå vært i emninga i åtte år, og det vakte sterke reaksjoner da dette byggeprosjektet ble stoppet for to år siden.

Slik er bygget ment å se ut fra Tollef Bredals vei.