Tom Andre Finstad, kjøkkensjef og Hege Stenmo, salgs- og markedssjef for Bergstadens Hotel. Foto: Tove Østby

Viktig med hotell-samarbeid

Da Michelin-restauranten Fagn nylig var på Rørosbesøk møtte de lokale kokker fra Røros. På en workshop på kjøkkenet på Røros Hotell deltok kokker fra Røros Hotell, Vertshuset, Kaffestuggu; Grillhuset, Peder Hiorts Mathus og Bergstadens Hotell.

Tom Andre Finstad, kjøkkensjef og Hege Stenmo, salgs- og markedssjef for Bergstadens Hotel, synes det er viktig med samarbeid mellom Røros hotellene.

-Det vil bli mer samarbeid mellom hotellene fremover også. Hotellene har møter sammen. Jeg kan ikke si noen konkrete planer enda, men samarbeid fremover det vil det bli, sier Hege.

Hun synes at et slik besøk som Fagn gir hotellet inspirasjon til utvikling og å ta vare på at Røros er en lokalmathovedstad. Fagn-besøket ga mye inspirasjon til å forsette det arbeidet.


Facebook
Twitter
LinkedIn