Tove Iren Gløtheim Ryttervoll og Geir Magne Ryttervoll utvider tilbudet på Kalsa Gårdsbakeri ved Aursunden i sommer.
I tillegg til kafe og bakst blir det nå muligheter for å leie alt som trengs for fiske i Aursunden. Fiskesorten som har gitt sjøen navnet, er nå i stor vekst, etter intenst fiske etter sik i flere år. De som allerede har hatt fiskelykke, kan får seg en romantisk rotur på Aursunden.
Anna Dahl Haugen og Oda Brynhildsvold sto på stand sammen med Tove Iren Gløtheim Ryttervoll under Bondens marked på Røros i helga. Det to blir også å møte på Kalsa Gårdsbakeri. Der blir det åpen kafè i Såmmårstuggu hver søndag til og med 15. september.
Innovasjon Norge har tro på satsingen på Kalsa Gårdsbakeri, og har gått inn med tilskudd gjennom ordningen «Tilskudd til tilleggsnæring på gården». Innovasjon Norge legger vekt på at:
- Prosjektet skal bidra til økt verdiskaping og sysselsetting.
- Prosjektet skal sannsynliggjøre tilfredsstillende lønnsomhet.
- Nyskapings- eller innovasjonsgrad.
- Evne til å gjennomføre og utnytte resultatene av prosjektet, herunder kompetanse og nettverk i dag.
- Søkers og ideens potensial.
- Realisme i forutsetninger, planer og budsjetter.