Øver til konsert. Foto: Ole Anders Feragen

Tone Hulbækmo og Røros Barnegospel med konsert

I hele vinter har Røros Barnegospel øvd på splitter nye sanger, laget av Tone Hulbækmo. Resultatet skal presenteres i konsert i Storstuggu fredag 7. mai. 


Tone Hulbækmo har brukt det siste koronaåret godt. Da muligheten for konserter og reisevirksomhet forsvant omtrent over natten i mars i fjor, bestemte hun seg like godt for å lage en ny barneplate. 16 kjente og kjære dikt av blant annet Alf Prøysen, Inger Hagerup og Andre Bjerke har fått nye melodier. Med seg i studio har hun hatt det hun selv har gitt navn Eventyrorkesteret, med Hans Fredrik Jacobsen i spissen. 


Melodiene og arrangementene på de nye låtene er lekne og kreative, forteller dirigent for Røros Barnegospel Hanne Hauge. Det gjorde at koret fikk lyst til å være litt lekne og kreative selv.

-Vi fant fram kam og matpapir, og startet vårt eget kam-orkester. Ungene synes det er kjempegøy, og jammen låter det ikke så verst heller. Resultatet kan høres i Storstuggu på releasekonsert for den nye plata, og vi oppfordrer alle til å ta seg en tur, sier Hauge.

Røros Barnegospel. Foto: Harald Hauge
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn