Oda Trøen. Foto: Privat

The Impossible Green og Oda Trøen hos Ungdommens Hus

Førstkommende torsdag kommer The Impossible Green og Oda Trøen til Røros for å holde konsert hos Ungdommens Hus. Ove Testad, avdelingsleder – Ungdommens Hus Røros gleder seg til en ny fantastisk konsertopplevelse på Røros og Ungdommens Hus førstkommende torsdag.

The Impossible Green slipper albumet «In Technicolor» og reiser i den forbindelse på norgesturné våren 2024. Da er det stas at kvartetten fra Trondheim besøker Røros for første gang. Bandet, som omtales av Adresseavisen som «Trondheims beste band», har siden oppstarten i 2018 utviklet seg som et av de mest spennende rockebandene i landet, i et musikalsk landskap mellom americana og powerpop. Nyplata «In Technicolor» har blant annet fått terningkast 5 i Adresseavisen og terningkast 6 i musikkbloggen The Wilhelmsens.

Support denne kvelden er Oda Trøen. Oda er en trondheimsbasert artist fra Ålen som lager ærlig countrymusikk inspirert av hendelser i hverdagen, kjærlighetssorg og vennskap. Høsten 2023 slapp Oda sin andre EP, «At Least for a While», som mottok god omtale og ble etterfulgt av en utsolgt slippkonsert. Oda Trøen og bandet fikk terningkast 5 av Adresseavisen for fjorårets opptreden på Trondheim Calling. 

The Impossible Green-pressefoto