Sumospillkveld på Klubben


Fritidsklubbene i Os (Os Fritidsklubb), Røros (Ungdommens Hus) og Holtålen (Allak’en), inviterer til nok et artig og sosialt fellesarrangement for sine klubbere. Onsdag 13. februar blir det arrangert Sumospillkveld på Ungdommens Hus.

-Et lokalt samarbeid for klubbene i regionen har fungert veldig bra i mange år, og da fortsetter vi gjerne med å lage gode opplevelser for alle unge som har lyst å være med. Dager det skjer noe ekstra er jo bare fint for klubbene, og vi viser fram klubbsamarbeid og fellesskap på en skikkelig måte, sier leder for Ungdommens Hus Røros, Ove Testad.

Klubbkretsen håper mange unge dukker opp denne kvelden for å bli med på moroa, eller for å se på, treffe venner og bli kjent med nye folk.

Den japanske kampsporten sumobryting handler om å få motstanderen ut av ringen. Man har på seg en stor sumodrakt og konkurransen skjer på ei stor underlagsmatte.

Andre aktiviteter er Biljard, Mario Kart og Limbo. Påmelding skjer i døra når de åpner. Aldersgrensen er slik aldersgrensen er på klubbene.
Dette er et gratis arrangement, som er rusfritt.