+ Sterk NM-prestasjon

Ørjan Moseng kom sterkt tilbake under NM i skiskyting i Ål i dag. Han ble nr 5 på sprinten i M19, med 4 strafferunder. I sporet gikk han fortest av alle. På fellesstarten i går endte Magnus Fjerdingen Moan på 12.-plass, etter fire bom på standplass. Ørjan Moseng fikk løpet ødelagt med fem bom på første liggende. Han holdt høy fart i sporet, og kom på 32. plass med totalt 12 bom på de fire skytingene. Magnus Fjerdingen Moan gikk ikke sprinten i dag.

Håvard Kne Galåen slo til med en sjetteplass på sprinten i klasse M20-21. Håvard var 1.25 bak vinneren Jørgen Brendengen Krogsæter fra Ullensaker. Silje Gløtheim ble nr 22 i kvinner senior. Hun var 1.22 bak vinneren Eline Grue fra Kvikne.

Signe Hofstad har sikret seg to sjuendeplasser i NM så langt. I dag gikk hun godt i sporet, og klarte seg med en strafferunde på sprinten. I går ble hun nr 7 i NM fellesstart. Signe fikk en kanonstart på fellesstarten, med fullt hus på første liggende. Deretter ble det tre bom på andre liggende og to bom på hver av ståendeskytingene. Totalt sju bom var for mye til en plass på pallen, med Signe gikk et sterkt løp, og viste at hun kan utfordre de beste i landet i sin aldersklasse.

Halvor Konow ble nr 34 i M17 på fellesstarten i går, og på sprinten i går kom han på 52.-plass.

I seniorklassen kom Håvard Kne Galåen på 33.-plass i sprinten i dag etter 3 strafferunder, 1.43 bak vinneren Lars Helge Birkeland.

I morgen er det Fellesstart for seniorklassen, M20-21 og K20-21.