Gunn Brønnum mater eggklekkeriet med egg.

Satser stort på majones

Galåvolden gård tok over Røros-Majones fra Røros F&B group i fjor vinter. Nå er det full satsing, med flere typer majones i produksjon. I tillegg til ekte majones, finnes nå en variant med ramsløk og en med einebær. Galåvolden Gård har inngått et samarbeid med Norgesgruppen, for å løfte majonessatsinga ytterligere. I dette inngår investering i en egen pakkelinje og emballasje i nytt design.

Rørosmajones finnes nå i tre varianter: Ekte majones, Majones med Ramsløk og Majones med einebær.

Majonesen er inne i Askos sortiment, og salget er økende. Majonesen selges foreløpig mest i Menybutikker samt hotell og restaurant.

Grunnpilaren i produksjonen er eggeplommer fra Galåvolden gård. Galåvolden gård har kjøpt eggknekkeriet etter Gaute, og produksjonen går for fullt med Rune Krogh som fabrikksjef.

Rune Krogh og Ingulf Galåen intervjuet av Tore Østby