Det er denne gjengen som jobber i Rørosnytt, og vi trenger råd om hva ungdum er interessert i, og friske innspill om hva vi kan gjøre på sosiale medier for å nå unge lesere. Gruppeselfie: Ingvill Kaasin Montgomery

Rørosnytt søker rådgivere på OD-dagen

Rørosnytt søker to skoleelever, i forbindelse med Operasjon Dagsverk 22. oktober. Vi ønsker gode råd om hva ungdom vil lese om på Rørosnytt, og som har god kjennskap til sosiale medier og kan lære oss mer om det.

Deler av dagen kommer til å bli brukt foran og bak kamera på Instagram og Facebook for å dokumentere og vise Rørosinger hvor Rørosungdommen jobber med denne dagen og hva de gjør. 

De som ønsker å søke stillingene bes om å ta kontakt på sosiale medier.

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. Målsetningen er å bevisstgjøre ungdom om hvordan deres holdninger og handlinger former verden. Gjennom OD kan ungdom i Norge støtte ungdom i andre deler av verden. Årets Operasjon Dagsverk går til arbeid blant ungdom i Sør-Afrika.

Sør-Afrika er et av landene med de største forskjellene mellom fattig og rik i verden. Apartheid ble avviklet i 1994, men systematisk skille i mange tiår har satt sine spor. En svært stor del av landets rikdom er samlet på svært får hender. Arbeidet med å hjelpe flere unge til å få seg en utdanning, er et viktig tiltak for å endre på dette over tid.