NAV Røros, Os og Holtålen er nå stengt for drop in henvendelser

I tråd med Helsedirektoratets anbefalinger har NAV Røros, Os og Holtålen på lik linje med alle NAV-kontor i Trøndelag iverksatt tiltak for å begrense smittefaren både for besøkende og ansatte. Planlagte møter gjennomføres via telefon eller videoløsninger. Det er også etablert ordninger med vakttelefon i stedet for drop in-besøk.

De fleste som nå blir permittert, sykmeldt, eller av andre grunner har behov for å komme i kontakt med NAV, skal kunne finne svar på sine spørsmål på nav.no. De kan også registrere seg som arbeidssøkere, og søke dagpenger digitalt.   

På nav.no har vi en samleside med all informasjon som gjelder korona og jobb. Siden blir oppdatert fortløpende ut fra publikums behov, og ut fra endringer i tjenestene våre og regelverk. Har du behov for dialog med oss utover dette, kan du logge deg inn på Ditt NAV, sende beskjeder derfra og få svar.

Er du permittert? Registrer deg som arbeidssøker! 

For de som er eller blir permittert, eller står uten oppdrag, gjelder det å raskt registrere seg på nav.no som arbeidssøker.  

De som melder seg ledig, registrere CV. Det er svært viktig at kompetansen er registrert slik at vi kan hjelpe til med å skaffe de jobb, eller at de kan matches mot arbeidsgivere som har behov for deres arbeidskraft. 

At man er registrert som arbeidssøker, er en forutsetning for å kunne søke dagpenger.

Det er opprettet en vakttelefon for akutte henvendelser som ikke lar seg løse digitalt. kan vi kontaktes på følgende telefonnummer:

Tlf. 412 74 869

Tlf. 412 76 752

Tlf. 469 06 249

Telefonene vil være betjent mellom kl. 09.00- 15.00

Skal du levere søknader eller andre papirer, ber vi deg bruke postkassen ved inngangen på vårt hovedkontor i Kjerkgata 15, Røros.

Vi ber om forståelse for situasjonen og oppfordrer sterkt til bruk av våre digitale tjenester på www.nav.no

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest