Leder i Røros Handelsstands Forening, Sigrid M. Jansen. Foto: Tove Østby

Nattåpent i kveld

I dag, 5. juli er det klart for Røros Handelsstand sitt tradisjonelle sommerarrangement Nattåpent på Røros. De fleste butikker, gallerier og restauranter har åpent til kl 24. Det blir musikk, gratis ansiktsmaling for barn, loddtrekning og aktiviteter for hele familien.

Don’t Panic spiller live på Plattingen, og i Nilsenhjørnetparken blir det volleyball, tandemski, puslespill, rebus, frisbee, potetløp, bowling, spiker i planke, melkespannholding med mer. Man kan også gå på skattejakt i butikkvinduene og vinne premier. På Domuskjøpesenter blir det gratis popcorn til barna på ettermiddagen.

Kjøper man noe hos et medlem av Røros Handelsstands Forening i løpet av fredag 5. juli, kan man bli med på trekning av et gavekort på kr. 5.000,- og mange andre flotte premier. Trekningen er på Plattingen en halv time før butikkene stenger. Skriv navn og telefonnummer på kvitteringen din og legg den i en av de fem kistene til Handelsstanden – så er du med i trekningen! Møt opp på plattingen og følg med på om du vinner er oppfordringen fra Handelsstanden.

Kistene til Røros Handelsstands Forening finnes hos Domus Kjøpesenter, Røros Sport,
Villmarka, Frost Dame og utendørs ved Plattingen i Kjerkgata.

Med Nattåpent drar Røros Handelsstand i gang sommersesongen for fullt.