Pål Anders Ullevålseter. Foto: Tore Østby

Mesternes mester på Røros

RS Servicenter

I fjor vant Pål Anders Ullevålseter Mesternes mester, etter en spennende finale mot håndballstjernen Karoline Dyre Breivang. Året før vant han Farmen kjendis. Begge de to årene ladet han opp med å stå på stand på Rørosmartnan. I år er den legendariske rallykjøreren tilbake på Elven Gummi og maskin sin stand for tredje gang.

Pål Anders Ullevålseter intervjuet av Tore Østby

Pål Anders Ullevålseter er nå landslagstrener i Enduro, som er motorsykkelsport der det kjøres på baner i heftig terreng. Endura er det italienske og spanske ordet for utholdenhet. Rally Dakar er et typisk enduro-løp, og der leverte Ullevålseter store prestasjoner i sin tid. Han har 9 topp ti-plasseringer i beltet, og blant dem en andreplass. I tillegg vant han Africa-race fire ganger. I 2004 vant han VM sammenlagt.