Lars Nilsen til Kunst og kaos

Lars Nilsen og Feilslutningene.

Pressemelding fra Kunst og kaos:

Torsdag kveld er det duket for god stemning, lun humor og musikk i galleriet Kunst og kaos på Røros når «Lars Nilsen og Feilslutningene» rigger seg til med en musikalsk forestilling om sjalusi. Og om sjelekvaler. 

NRK-legenden

Noen husker kanskje Lars Nilsen som programleder i NRK radio P2 der han ledet «Studio Sokrates» (sammen med Knut Borge) hver lørdag i mer enn 16 år. Andre minnes kanskje at Lars muntret opp lytterne med filosofiske fortellinger om «Glaukon og Anaximander» i P1s «Norgesglasset» for årevis siden.

Men ikke alle vet at Lars liker å filosofere med musikk. Han har en liten gitar på fanget og fem medmusikanter. Sammen er de «Lars Nilsen & Feilslutningene». Denne gjengen framfører en munter og kompetent blanding av filosofi, humor og countrymusikk under overskriften «Sjalusi og sjelekvaler.»

Sjalusi som underholdning


Det er nemlig sånn at ALLE kan bli sjalu, sier Lars Nilsen. Ingen er helt forskånet for den sviende følelsen av å ikke være den beste lenger. Ikke den foretrukne. Ikke den utvalgte. Kanskje ikke engang den nest beste. På kort varsel kan sjalusien erobre sjelslivet til den stolteste og beste av oss. Kanskje er det din tur i morgen?

Kunst og kaos mener «Feilslutningene» er fem enestående flotte mannfolk i sin beste alder. Veldig musikalske, godt samspilte og lidenskapelig opptatte av musikken de spiller. At de valgte feilslutning som navn på ensemblet skyldes nettopp – en feilslutning. Alle fem trodde en gang at filosofi, slik Lars Nilsen fortolker filosofihistorie, kunne bringe en viss klarhet og selvforståelse inn i livene deres. Men der tok de feil! 

Kunst og kaos 

Torsdag kveld åpner galleriet Kunst og kaos på Røros dørene til en en lun høstkveld. Musikk, humor og salg av forfriskninger. Galleristene Ellen Kristine Klemmetvold og Sigrid M. Jansen ønsker velkommen.