Anders Jensen, Kenneth Kolgrov Fossen og Leif Tore Rytterbakken. Foto: Tove Østby

Lanserte smartgrilling

Weber har lansert grillnyheter på årets Rørosmartna. Weber er på Rørosmartnan sammen med tidligere verdensmester i grilling, Anders Jensen. På standen er det fokus på grilling og røking, demonstrasjoner av rå griller, samt mulighet til å sniktitte på årets store grillnyheter, Weber SmokeFire og Weber Connect Smart Grilling Hub.

Norgeslansering av Weber SmokeFire og Weber Connect Smart Grilling Hub
Weber SmokeFire er den mest innovative grillen Weber noen gang har produsert. Inspirasjonen har de hentet fra den autentiske BBQ-smaken som kull leverer, gassgrillens brukervennlighet og høyteknologiske funksjoner fra elektrisk grilling. Dette er en alt-i-ett grill som gir deg mulighetene til å grille perfekt biff på høy temperatur, tilberede low&slow-retter som pulled pork på lav temperatur og trylle frem sprø pizzaer. Ikke minst er Weber SmokeFire optimal for både kaldrøking og varmrøking. 

I tillegg viser Weber frem Weber Connect Smart Grilling Hub – et nytt steketermometer med steg-for-steg grillguide. Steketermometeret gjør enhver grill om til en smartgrill og hjelper deg med å oppnå perfekt grillet mat, ved at den sender varsler direkte til smarttelefonen din om alt fra nedtelling til når maten er ferdiggrillet til når det er på tide å snu og servere den. Weber Connect Smart Grilling Hub fikk mye oppmerksomhet under lanseringen på CES-messen i Las Vegas tidligere i år, og har også fått mye omtale i amerikanske medier, bl.a. i Wired, Chicago Tribune og endgadget.

Verdensmester i grilling Anders Jensen viser her frem det nyeste til årets grillsesong.

https://vimeo.com/392663215

Tidligere verdensmester i grilling på Stand
Tilstede for å demonstrere Weber SmokeFire og dele av sine grilltips, er blant annet verdensmester i grilling Anders Jensen. Jensen har vært på det danske grillandslaget siden 2008 og har vunnet alt fra World BBQ Championship og European BBQ Championship, til Memphis in May – World Championship Barbecue Cooking Contest. Spesialiteten hans er sjømat og kylling, og han har en lidenskap for grilling som han gjerne deler. Under Rørosmartnan forteller han blant annet fortelle hvordan grille enkelt og gjøre tradisjonell røking på Webers griller. 

[metaslider id=»112004″]

Facebook
Twitter
LinkedIn