Terje Schjølberg, Frode Sjøvold og Petter Gullikstad har gjort alt klart for stolpejakt.

Klart for stolpejakt

Pressemelding fra Røros IL – Orientering

Fra og med onsdag 19. juni er stolpejakten på Røros i gang igjen. Over 1 500 stolpejegere var på jakt på Røros i fjor og nå er det nye muligheter i det flotte turterrenget rundt Røros. I år er stolpene plassert i Røros sentrum, i Vola og på Storwartz.

Fros Sjøvold ven en av stolpene på Storwarz.

– Vi har satt ut de fleste stolpene over tregrensa slik at både fastboende, hytteturister og andre tilreisende får se den flotte Rørosvidda», forteller stolpejakt-ansvarlige fra O-gruppa i Røros IL; Frode Sjøvold og Petter Gullikstad.

I samarbeid med Rørosmuséet er en del av postene plassert ved kulturminner, både i Røros sentrum og på Storwartz-feltet. Dersom stolperegistreringen skjer med mobil-app’en får du samtidig historisk informasjon om plassen stolpen står på. 

Terje Schjølberg, Frode Sjøvold og Petter Gullikstad har gjort alt klart for stolpejakt.

Stolpejakten er et gratis tilbud, med støtte fra både GjensidigeStiftelsen og SparebankStiftelsen DNB. Lokalt er RenRøros hovedsamarbeidspartner i 2019, og i år har også Røros kommune, Røros Hotell og RørosBanken bidratt med økonomisk støtte.

Kartbrosjyren distribueres via Sport 1 i Kjerkgata, hos Destinasjon Røros, hos Frivillighetssentralen eller hos hotellene på Røros. Som i fjor blir det uttrekkspremier i slutten av sesongen. Stolpene står ute til slutten av oktober. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn