I.P.A.

I.P.A. i Thomasgaarden

Pressemelding:

Konsert i Thomasgaarden, søndag 12. september.
Konsertserien UTPOST presenterer: I.P.A

I.P.A

Atle Nymo (saksofon/bassklarinett) Magnus Broo (trompet)
Mattias Ståhl (vibrafon)
Ingebrigt Håker Flaten (kontrabass) Håkon Mjåset Johansen (trommer)

Skandinavisk jazzkvintett fra øverste hylle!

Fem musikere fra toppsjiktet innen skandinavisk jazz møtes til ekspressivt og
inspirert samspill i bandet I.P.A. Kvintetten baserer musikken på sterke melodier komponert av bandmedlemmene, spilt med en åpen tilnærming, stor energi og ikke minst glitrende samspill mellom fem fantastiske musikere! I 2020 slapp bandet sin nyeste utgivelse, «Bashing Mushrooms» som allerede har høstet strålende kritikker:

«Dette bandet er i sitt livs form. I.P.A. får jazzhistorien til å blomstre i møte med moderne teft. 5/6» – Arild. R. Andersen, Aftenposten

«Upretensiøst og heilt perfekt. I.P.A byr på ei sjeldan legering av tradisjon og nyskaping.» – Lars Mossefinn, Dag og Tid

Siden oppstarten i 2008 har bandet gitt ut fem plater, med den nylig utgitte “Bashing Mushrooms” som ferskeste tilskudd. Bandet har hele tiden jobbet med å utvikle sitt utadvendte og levende uttrykk gjennom turnering i Norge, Sverige, Finland, USA, Canada, Japan, Nederland og Kina, samt festivaler som Vancouver Int. Jazzfestival, Moldejazz, Nattjazz, Ottawa Jazzfest og Rochester Int. Jazzfestival.

———-

Om konsertserien UTPOST:
 UTPOST er en konsertserie på Røros initiert av folkemusiker Olav Luksengård Mjelva og jazzmusiker Tollef Østvang. Initiativet startet opp i 2018. Målsetningen er å presentere internasjonale, nasjonale og lokale musikere av høy kvalitet for fjellregionens publikum, samt skape et mer regelmessig og sjangeroverskridende konserttilbud som spenner fra folkemusikk til fri-improvisasjon.

Smitteverntiltak: Vi tar smittevern på alvor, og grunnet restriksjoner i forbindelse med Covid-19 er det begrenset antall billetter tilgjengelig. Billetter selges i form av bordbestilling i kohorter tilpasset bordoppsettet på Thomasgaarden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn