Highasakite kommer til Røros. Foto: Privat

Highasakite-billettene utsolgt på få minutter. Det blir ekstrakonsert

RS Servicenter
RS Servicenter

Fredag morgen ble billettene til konserten med Highasakite på Røros lagt ut for salg, og på bare 4 minutt var alle 700 billetter revet bort! På grunn av stor pågang etter annonsering har det blitt jobbet i kulissene og nå er det klart at det blir ekstrakonsert samme dag!

Det er ett av Norges største band som gjester Storstuggu lørdag 21.september på sin kommende turne hvor Røros er eneste stoppested i Trøndelag. Røros Konserter har tidligere hatt utsolgte konserter med blant annet Hellbillies og Eva Weel Skram, men har aldri opplevd en pågang som ved dette konsertslippet.

«Vi merket allerede onsdag kveld at pågangen var veldig stor, blant annet hadde over 1200 mennesker respondert på Facebook-eventen, og veldig mange tok kontakt» sier programsjef Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord. 

«Vi satte i gang dialog med bandets management om mulig ekstrakonsert i går, i tilfelle konserten ble utsolgt i løpet av helga, men hadde ikke i vår villeste fantasi sett for oss at det ble utsolgt på 2 minutt» legger hun til.

 

Ekstrakonsert samme dag
Nå er det klart at det blir ekstrakonsert samme dag kl 18:00. Billettene til ekstrakonserten legges ut i dag kl 11:00. 

Aktuell med musikal og Hver gang vi møtes

I løpet av sin 14 år lange karriere har Highasakite blitt et av Norges mest populære og folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har toppet plakaten på alle de store norske festivalene, solgt ut Oslo Spektrum flere ganger, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten og turnert verden rundt flere ganger. 

Frontfigur Ingrid Helene Håvik som tidligere bodde i Trondheim hvor hun tok sin utdannelse på jazzlinja på NTNU er med på årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2, og lørdag 10. februar er det hennes dag hvor de andre artistene som Mari Boine, Matoma og Ramón skal tolke hennes musikk på sin måte. 

Det har også nettopp blitt offentliggjort at Ingrid Helene Håvik skal spille Maria Magdalena i den kommende oppsetningen av Jesus Christ Superstar som har premiere på folketeateret 30. august. Her skal hun spille mot blant annet Aksel Hennie, Bjarte Tjøstheim og Espen Lind.