UKM-crew: Anja Hegseth Leinum, Victoria Sandnes, Henrik Møller Moe, Rasmus Myran Wintervold og Jacob Dille. Ikke tilstede: Tim Johannes Rensberg, Margrethe Hauge og Jørgen Borgos. 

Første lokalmønstring på to år

Pressemelding fra UKM Røros-crew 2022:

UKM Røros sin lokalmønstring arrangeres på Ungdommens Hus Røros (UH) onsdag 30. mars 2022. UKM Røros er åpen for all ungdom mellom 13 og 20 år. Det er første gang selve «mønstringa» arrangeres på UH. Vi synes det er riktig å legge selve dagen på de unges egen arena. Samtidig er det 2 år siden forrige UKM, så vi begynner på en måte med UKM på nytt.


For å få til dette ønsker vi at ungdom som bor eller går på skole i kommunen vår melder seg på for å vise fram det de driver med innenfor alle kunst- og kulturuttrykk. Vi nevner stikkord som dans, musikk, foto, film, maleri, teater, tegning, standup, cosplay, litteratur og dataspill. Alt er lov. Alene eller sammen med andre.

Ungdom kan melde seg på fra det året de fyller 13 år til og med det året de fyller 20 år.


I år er det kort påmeldingsfrist for bidrag og innslag, så vi håper mange melder seg på innen mandag 21. mars. Det er selvfølgelig gratis å være med.


UKM (Ung Kultur Møtes) skal vise fram mangfoldet fra både det organiserte og uorganiserte kulturlivet. Noen ungdommer har deltatt før og noen er med for første gang. På scena, med utstilling eller som arrangør.

UKM Røros sin lokalmønstring arrangeres i samarbeid med Ungdomsrådet i Røros kommune, Moan Lyd og Ungdommens Hus Røros.


Vi gleder oss til å vise fram våre kreative og dyktige ungdommer. Det viktigste handler om å ha det gøy i prosessen. Det er de unge som styrer og gjennomfører det meste på en slik dag. Det sosiale med at ungdom treffes skaper et unikt engasjement og eierforhold. Læring, gode opplevelser og inspirasjon er en viktigere erfaring enn å kalle dette for en konkurranse.


For foreldre og foresatte, familie og venner og absolutt alle som vil komme for å oppleve årets kulturelle og flotte bidrag åpner Ungdommens Hus Røros onsdag 30. mars kl. 18.00. Det er gratis for alle opp til 20 år å komme og se på. Voksenpris er 100,-

Velkommen til den første lokalmønstringa på 2 år. Påmeldingsfrist mandag 21. mars.

UKM-voksencrew: Foran: Odd-Ragnar Bukkvoll, Vegard Moan Viken og Nina Bårdstu. Bak: Stein Werner Eriksen, Haldor Bromstad og Ove Testad. Ikke tilstede: Sverre Moan.

Facebook
Twitter
LinkedIn