Foto: Fornybart juleverksted i Sangerhuset 2019.

Fornybart juleverksted

Pressemelding fra Framtiden i våre hender Røros

Framtiden i våre hender Røros inviterer til kombinert Fornybart juleverksted og bruktmarked lørdag 27. november. Denne lørdagen er det også julegrantenning, førjulskonsert i Røros kirke og konsert med Motorpsycho. En perfekt start på adventstiden med julestemning på Røros.

Foto: Fornybart juleverksted i Sangerhuset 2019.

Røros menighetshus ved siden av Røros kirke i Kjerkgata er leid for anledningen. Salen deles inn til juleverksted og bruktmarked, og store og små barn kan sysselsette seg med ulike juleting. Det blir også en bokstand med vennligsinnet diskusjon.

– Det er gratis for alle å sette opp stand og selge brukte ting. (Påmelding)– Alle som vil pusle med julepynt, julekort og julegaver tar med seg materiell og utstyr. Noe materiell finnes også.– Kjøkkenet kan brukes til å lage julegodteri og pepperkaker, men man må ta med egne ingredienser.

Rørosbanken spanderer eplegløgg med ingefær, kanel og stjerneanis, som serveres med saffrankrem og revet appelsinsjokolade. Og Synnøve Finden spanderer nylanserte GoVegan vegisterkaker og julepølser med tilbehør.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn