Brød med tomat, basilikum og cottage cheese

La deg inspirere av gode lokale oppskrifter i sommer. Rørosnytt har en serie med oppskrifter fra våre lokalmatprodusenter, som passer godt om sommeren. Vi vil publisere flere oppskrifter ut over sommeren, så følg med!

Brød med tomat, basilikum og økologisk Cottage Cheese fra Rørosmeieriet er enkle, gode og rene smaker. Egner seg godt til tapas og buffet, eller som en siderett til spekemat.

Ingredienser:

  • 4 skiver ristet brød
  • 4 store tomater
  • 1/3 potte frisk basilikum
  • dæsj olivenolje
  • Cottage Cheese
  • Nykvernet pepper

Fremgangsmåte:

  • Grovhakk tomater og basilikum, og bland i en bolle sammen med en dæsj olivenolje.
  • Rist brødet og del hver skive i 3 deler.
  • Legg en god skje av tomatblandingen på hvert brødstykke.
  • Legg så Cottage cheese på og avslutt med litt nykvernet pepper.

Oppskriften er hentet fra RørosMat.