Felles korsang avsluttet Vinterfestivalen. Foto: Tove Østby

Avsluttet Vinterfestivalen med felles sang

RS Servicenter

I helga har Bergstadkoret arrangert Vinterfestivalen 2024. 11 kor har deltatt på festivalen, som var den 30. i rekken. I løpet av helgen har det vært to åpne arrangementer for publikum. Konsert i Bergstadens Ziir i går ettermiddag, og Sangerkafe på Storstuggu i dag.

Festivalen ble avsluttet med Røros i solskinn, men på fredag da korene var på vei til årets Vinterfestival var det et utfordrende føre å kjøre til Røros på.

Felles

Det var lite ledig plass på scena i Falkbergetsalen i dag når Vinterfestivalen ble avsluttet med felles sang under sangerkafeen. Rundt 300 korsangere fremførte sangen «Kom» av Monika Åslund.

Korene som deltok på årets Vinterfestival var Bergstadkoret, Queens of 705, Levanger Blandakor, Byåsen Sangkor, Trønderkor, Rett og Slett, Rolling Tones, Oppdal Songlag, Røros Sangforening, Reppe Blandakor og Sangkoret Teleklang.

Korene har med seg varierte og spennende sanger når de kommer til Røros på Vinterfestival. I løpet av helga har publikum fått høre sanger som Gabriellas sång, Telemarkspringar, King of the road, Uventa brudlaupssjau, Gammel sykkel, Å kunne æ skrive, Girls just wanna have fun, Et lite Knutsen og Ludvigsen-pottpurri, Hjertemedisin, Jolene, Rørossalmen «O Gud, hvor din Almægtighet, Halleluja, Bergmannssalme, Ave Maria, Kyrie Eleison, Vidder, Hellige jord, Olav Tryggvason, Det begynner å bli et liv, Go tell it on the mountain og Agnus Dei.

Rolling Tones var ett av korene som deltok på årets Vinterfestival. Foto: Tove Østby