Åpner i dag

I dag åpner Røros Hud og Velvære. Driver er Berit Skogås som er utdannet hud og spaterapeut. Hun var ferdig utdannet i 2007. Og nå starter hun egen salong i utleiefløyen til LHL-Klinikkene Røros. Der blir hun i miljø sammen med frisør, kiropraktor, massør og Bedrifthelsetjenesten.

Berit har jobbet 5 år på Parfymeriet i Kjerkgata. Der hadde hun hud og fotpleie. Det siste året har Berit jobbet i resepsjonen på LHL-Klinikkene Røros, og fulgt med på etterspørselen på slike behandlinger som hun kan gi.

– Nå ønsker jeg å gi deltakerne på LHL-Klinikkene Røros og andre på Røros hud og velværebehandlinger, sier Berit til Rørosnytt.

I salongen sin skal Berit tilby fotpleie, hudpleie, neglepleie og farging og forming av vipper og bryn. I tillegg har hun noen nye planer utover høsten.

– Markedet er stort nok til å starte en egen salong. Og jeg er lett tilgjengelig for deltakerne på LHL-Klinikkene og omsorgsboliger, sier Berit. Hun legger til at når lokalene ble ledig var det bare å hive seg rundt. Det er dette hun ønsker å jobbe med, og dette er hun flink til.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn