Anne Linn ny Storstuggusjef

Anne Linn Schärer

Røros kommune har ansatt Anne Linn Vingelsgaard Schärer som ny kulturhusleder på Storstuggu. Anne Linn er 31 år gammel og kommer fra Kvikne, men er for tiden bosatt i Oslo. 

– Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Storstuggu og Røros! Det er et flott kulturhus, i en spennende og aktiv kulturkommune. Jeg er glad for at jeg får være med og bidra til å utvikle huset videre, sier hun i en pressemelding Røros kommune har sendt ut.

Anne Linn kommer fra stillingen som festivalleder for Livestock på Alvdal. Hun har i denne stillingen vært hovedansvarlig for å utvikle denne festivalen til å være en stor og viktig festival i vår region. Anne Linn har også erfaring som utøvende musiker og barnebokforfatter. Hun har i sin utdannelse en kombinasjon av prosjektledelse kultur, bedriftsøkonomi, administrasjon og ledelse. 

– Det er gledelig å få komplettert laget som jobber med kultur i kommunen, med en kunnskapsrik, utviklingsorientert og kulturengasjert medarbeider. Vi gleder oss til at Anne Linn starter i stillingen, sier kultursjef Morten Tøndel.

Anne Linn tiltrer stillingen 1. januar 2020.