Kulturkonsulent i Røros kommune Caroline Oksdøl Søberg. Foto: Tove Østby

Mange sommeraktiviteter for barn, unge og familier

Aktivitetsoversikten Giesie Plaassjesne/Sommer-Røros er fylt opp med masse aktiviteter for barn, unge og familier, alle aktivitetene er gratis. I aktivitetsversikten fylles det fortløpende opp med aktiviteter man kan være med på i sommer. Noen har påmelding – da står det spesifisert.

Blandt aktivitetene man kan være med på er tur til klatreparken Høyt & Lavt i Trondheim, prøve golf på Røros golfbane, kanotur med Røros Guide, dansecamp med Mina “Bubbles” Skjervheim og Trine “Goldielock” Kjøsnes, introkurs i diskgolf, bålkos og orientering, artut hele juli på Øra, Sommerles på biblioteket, mal en meter fred og se Mini-Elden. Dette er noen av aktivitetene som barn og unge kan være med på i sommer. Hele oversikten over aktiviteter for barn og unge ligger ute på Røros kommune sine hjemmesider.

– Aktivitetsoversikten Giesie Plaassjesne/Sommer-Røros er nå fylt opp med masse kule aktiviteter for barn, unge og familier, og alle aktivitetene er gratis, sier kulturkonsulent i Røros kommune, Caroline Oksdøl Søberg.