Kulturhusleder for Storstuggu, Atle Auran. Foto: Tove Østby

+ Hyller mangfoldet av kunstuttrykk

Storstuggu inviterer til kunstutstilling. Utstillinga skal være en hyllest til mangfoldet av kunstuttrykk på Røros.

Siden dette er en utstilling med åpen deltakelse, er det ikke klart hvilke kunstnere og hva som blir presentert på utstillinga. Men vi har fått tilbakemelding om at det vil bli en spennende miks av profesjonelle kunstnere og folk som har lyst til vise fram sine kreative uttrykk som de jobber med på fritida, står det i en pressemelding fra Storstuggu.

Tema for utstillinga er FUGLER. Et forholdsvis åpent tema, som gir rom for ulike assosiasjoner og ikke minst; ulike uttrykk. Den offisielle åpninga av FUGLER vil foregå på Storstuggu søndag 17. mars.

Utstillinga vil være tilgjengelig på Storstuggu fra 17. mars til og med 26. mars. Da runder de av med en Riksteatrets fantastiske forestilling «Fuglane» av Tarjei Vesaas.

Det er fortsatt mulig å melde seg på utstillinga for de som har lyst til å vise fram hva de holder på med.  Alle typer uttrykk velkomne, og deltakelse er selvfølgelig gratis. I samarbeid med Kunst og Kaos blir det mulig å tilby produktene sine for salg til publikum.

-Alle som leverer bidrag til FUGLER er med i trekningen av en festkveld på Storstuggu den 26. mars. Premien er middag for to på Røros Hotell og to billetter til Riksteatrets forestilling «Fuglane» av Tarjei Vesaas. Innleveringsfrist er fredag 15. mars kl 15.00, men kom gjerne tidligere. Da har vi mulighet til å vise noen smakebiter av utstillinga før den åpner for offentligheten, sier leder for Storstuggu, Atle Auran.


Facebook
Twitter
LinkedIn