Mye godt å velge mellom.

Velkommen til Milkbaren på MIX’n

Annonsørinnhold:

At Ishjørnet og Milkbaren på MIX’n er en destinasjon på Røros, er det ingen tvil om. Med et stort utvalg av smaker og typer kuleis, softis og pinne-is er det noe for enhver smak hos Mix på Røros stasjon. 

– Vi har både sorbet og fløteis i kuleis-disken. Og selvfølgelig lokal-is fra Galåvolden Gård. For de som velger softis har vi strø og sauser av alle slag og sjokoladedypp som stivner på isen. Nytt denne sommeren er Snurrisen, hvor strøet er blandet inn i softisen. En annen nyhet er Vulkan, for de som liker ekstra mye saus og strø, sier eier og daglig leder Ann Iren Evensen.  

– Milkshaker har hele tiden vært populære her hos oss. Vi har nå rundt 40 forskjellige smaker vi kan tilby, og bestselgere er uten tvil Oreo, jordbær og kaffeshake med mocca smak, forteller Ann Iren. 

En ny trend i milkshake-verdenen er shaker laget med energidrikk. Det er godt og friskt og mange er nysgjerrig og vil prøve. Frappe, smoothie og donut er andre søtsaker MIX’n har å tilby.

Eier og daglig leder Ann Iren Evensen har mye å tilby sine kunder.

På MIX’n på Stasjonen er det mulig å sitte inne å nyte mat og dessert, eller man kan ta den med seg ut eller hjem. Mange kommer langveis fra for å teste is og milkshaken.

– Vi selger bra med is og milkshake om vinteren også. Vi forandrer ofte på menyen, så det alltid er noe nytt og spennende å prøve, sier Ann Iren. 

– Vi som jobber her synes Milkbaren er det artigste vi holder på med. Folk er alltid blide og glade når de skal kjøpe seg is: Høydepunktet er når unger kommer og skal kjøpe seg is. Det er stas. Da lyser det i øynene deres og det gjør oss glad også, avslutter Ann Iren.

Følg MIX Røros på Facebook for å få følge med på hva de har på menyen.