Klær til alle anledninger Foto: Ida Døhl

Trend Røros

Annonsørinnhold:

På Trend har du mulighet til finne klær til hele familien, helt fra innerst til ytterst på kroppen. Vi har klær til barn, dame og herre, og ønsker et bredt utvalg som tilfredsstiller så mange som mulig. Er det noe en kunde etterspør, så prøver vi å få det til butikken. 

Trend har store romslige lokaler, med plass til barnevogner og rullestoler. Vi ligger rett ved inngangen mot Bakeriet på Røros, og mange kunder svipper gjerne innom oss på vei til Vitusapotek eller til noen av faghandlene i 2. etasje på senteret. Vi er en av flere faghandler i Coop Midt Norge, så her kan du bruke ditt Coop medlemskort når du handler. I tillegg er vi stolte medlemmer i Røros Handelsstand, og du kan bruke deres gavekort her.

I sommer forandret vi litt inne i butikken, noe som gjorde at mange lokale kunder plutselig oppdaget våre nye merker for barn. Jack & Jones Junior og Kids Only er tøffe klær til barn i skolealder og har konkurransedyktige priser. Ved innkjøp tilpasser vi utvalget etter plassen vi bor på og det kundene ønsker. Vi er ingen kjedebutikk og det å ha noen få produkter i hver størrelse gjør at vi har mulighet til å skifte litt oftere på utvalget. Ved innkjøp til baby tenker vi mye på kvalitet og om de er myke og gode på kroppen. Det er jo viktig at de aller minste har det så behagelig som mulig. 

Vi er veldig glad for at både fastboende og hyttefolk velger å handle i butikken vår, og de setter pris på at vi har mange leverandører som leverer kvalitet og holdbarhet. Vi her på Trend har stor fagkompetanse og lang erfaring innen tekstilbransjen, noe som betyr mye for våre kunder. 

Hvis buksene eller skjørtet er for langt, kan vi tilby å få lagt det opp hvis kunden ønsker det. Trend har et godt samarbeid med de flinke folkene på Kreativ i 2. etasje, som gjerne tar på seg slike oppdrag. Det er jo veldig kjekt å ha en slik service i samme hus. 

Vårt ønske er at alle våre kunder synes det er trivelig å komme hit for å handle gaver, både til seg selv og andre. På julaften har vi også åpent, det er alltid noen som må ha den siste viktige gaven. Julaften er en superkoselig dag å jobbe på, da pynter vi oss litt og det er hyggelig stemning på hele senteret. 

Velkommen til oss på Trend, hilsen Tomina, Ingunn, Eli, Margrethe, Kirsten, Ingvild og Vaiva. 

Klær til hele familien. Foto: Ida Døhl
Mor og barn slapper av i myke penklær. Foto: Ida Døhl
Facebook
Twitter
LinkedIn